tag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post7356692281093024806..comments2024-02-06T13:25:45.635+01:00Comments on ESCRITS EFREM: Sucre crematEfremhttp://www.blogger.com/profile/13321408876047239345noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-63146306114478328992008-10-07T22:35:00.000+02:002008-10-07T22:35:00.000+02:00L'amor i la passió amb gust de sucre cremat...deli...L'amor i la passió amb gust de sucre cremat...deliciosament bonic...Aixxxxxhttps://www.blogger.com/profile/01230549784761093242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-41976851989640336722008-10-03T21:49:00.001+02:002008-10-03T21:49:00.001+02:00Coi, perdó, evidentment volia dir preciós!!!Coi, perdó, evidentment volia dir preciós!!!zelhttps://www.blogger.com/profile/15028925047025345452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-89604759478339286012008-10-03T21:49:00.000+02:002008-10-03T21:49:00.000+02:00Que bonic Efrem, m'ha agradat molt i molt però mol...Que bonic Efrem, m'ha agradat molt i molt però molt, eh? Una imatge deliciosa, amor de sucre cremat...preci´so! Tens futur!!!!Petons!zelhttps://www.blogger.com/profile/15028925047025345452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-74920297436261957952008-10-02T19:48:00.000+02:002008-10-02T19:48:00.000+02:00una història molt acaramelada !!! jajajasalutuna història molt acaramelada !!! jajaja<BR/><BR/>salutJobove - Reushttps://www.blogger.com/profile/15325521409416734011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-19819340849624394372008-10-02T18:20:00.000+02:002008-10-02T18:20:00.000+02:00Ohh!Que bonic!m'ha agradat molt l'escrit!:)Un Bes!...Ohh!Que bonic!<BR/>m'ha agradat molt l'escrit!:)<BR/>Un Bes!(:Marhttps://www.blogger.com/profile/16863378878975269255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-40727154898767220522008-10-01T22:32:00.000+02:002008-10-01T22:32:00.000+02:00Per què el sucre, quan entra en contacte amb el fo...Per què el sucre, quan entra en contacte amb el foc en la seva justa mesura, esdevé quelcom deliciosament temptador?<BR/>No té el mateix atractiu un terrós de sucre que una pinzellada de sucre cremat... El foc crema, corroeix i destrossa si no és controlat des de la raó, cal aplicar-ne la dosi precisa per obtenir la dolçor desitjada.<BR/>A vegades la passió i el desenfrè acaben cremant aquell sucre que prometia ser deliciosament acaramelat, o consumeixen massa ràpid l'essència de la seva producció, quedant-se orfes de matèria prima. <BR/><BR/>Ei, m'ha agradat molt l'escrit... quants records m'han fet reviure les teves paraules! Espero que hagis entès el comentari, en clau de metàfora (seguint la tònica del teu post.. jeje)<BR/>Una abraçada!iruNahttps://www.blogger.com/profile/15560866964703315295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-69189928183995144832008-10-01T13:22:00.000+02:002008-10-01T13:22:00.000+02:00Si senyor, Efrem, l'escrit és collonut..saludusSi senyor, Efrem, l'escrit és collonut..saludusNoctashttps://www.blogger.com/profile/03374015790689242089noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-2924496782639444162008-10-01T09:15:00.000+02:002008-10-01T09:15:00.000+02:00Caram, això sí que és passió! Qui tornés a tenir l...Caram, això sí que és passió! Qui tornés a tenir la <B>pulsió</B> dels 17 anys! (que no 17 anys; això ni de broma!).Ferran Portahttps://www.blogger.com/profile/07974026239652361191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1034312574473385810.post-82028677682254049852008-10-01T08:06:00.000+02:002008-10-01T08:06:00.000+02:00això si que és bonic :Daixò si que és bonic :DBettiehttps://www.blogger.com/profile/18435185064386092069noreply@blogger.com