ah, i sentiu-vos ben lliures en participar



dijous, 25 de desembre del 2008

Amor és

Carrers estrets i olor de fum en l'aire, nits de llars amb llum als finestrons, cançons de nadal als pobles, il·lusió, llum, xiquets i famílies que riuen, el proper de les mirades, la rosada, arbres engalanats, el tió, els nostres cors un xic més tendres, el caliu dels propers, llagosta i canelons, neules, torrons, cava, gresca, somriures en l'aire, el got mig ple, tradicions mil·lenàries, alegria, regals i sorpreses, bellesa, records, bondat, instants fugissers, dinars, sopars, felicitat, misses, commemoració, fe, pessebres, l'estrella d'orient, cavalcada de patges i reis, nit màgica, nit de reis, vailets corretejant i xisclant d'alegria de matí, brindis, neu, celebració, consum,pastorets, mite i tradició, retrobament, torrons artesans i de tota mena, dolços, el naixement, l'amor, pagues dobles, esperança, generositat en les proporcions i en tot, família i amics de sempre, compartir, màgia, germanor, calefacció a tot drap, postres inacabables, complicitat, espelmes, el Naixement, el Pare Noel, botigues decorades, aparadors ostentosos, carrers plens de llum, cistella de nadal, perfum pels carrers, xocolata, glòria arreu, galetes Trias, somriures, gebrades, il·lusió, cristianisme, prosperitat, festa, salut, campanes, postals,polvorons, llars de foc enceses, felicitacions, anuncis de joguines, caliu, nadales...

és nadal.

7 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

bones festes

Ferran Porta ha dit...

És Nadal, però jo ja no el sento com abans. Serà l'edat? Serà el desencís d'enfrontar-te amb la realitat, de confrontar el món ideal d'aquesta època de l'any (bons desitjos, bones paraules) amb el món real del dia a dia?

El teu post m'encanta, de debò, perquè fa olor de Nadal. Però per mi fa olor del Nadal d'abans, de quan jo era un nano; el Nadal que em creia i sí, era Nadal. Ara em sembla tota una altra cosa, no amarga, però tampoc idílica com aleshores.

Tot i així, naturalment, els meus desitjos d'un bon Nadal per tothom.

iruNa ha dit...

Em passa una mica com al Ferran... tot plegat em sona a una d'aquelles pel·lícules americanes típiques que sempre fan per aquestes festes, a on el context de la trama és el Nadal.
Encara no tinc molt clar a on col·locar aquests dies, com els sento ni com els vull sentir.
De totes maneres, n'has fet una bona descripció... i ja que sóm a 25 de desembre... et desitjo que passis un bon dia de Nadal Efrem!
una abraçada!

Noctas ha dit...

El Nadal m'encanta. Això de rebre regals és una meravella., Bon Nadal crack..

khalina ha dit...

Bon Nadal !

A mi sí que m'agraden, tot i que puc entendre que hi hagi gent que li molesti. Dependrà de l'entorn en que et moguis, i si t'obliguen a fer segons què. Jo li poso la il.lusió de nena, malgrat trobar a faltar a algunes persones, però penso que d'una manera o altra hi són

Aloma. ha dit...

per a mi és només Nadal quan hi són tots a casa.

Bona entrada!

Salut!

Guspira ha dit...

M'agraden els somriures, la generositat de les persones, l'alegria, els instants per viure i recordar. M'agraden les llars de foc i sentir el caliu de la gent que estimo. M'agraden les estrelles i els carrers il·luminats. Ah! i m'agraden els polvorons!
En definitiva, que m'agrada el que has escrit.
Molt bones festes!