ah, i sentiu-vos ben lliures en participar



diumenge, 10 de gener del 2010

Homo Sargantanus

Srhrrft..! Repten en comptes de caminar, s'arrosseguen sigil·losos arreu on van, són essencialment covards i ho saben, mai s'exposen al món, si plou paraigües, mai actuen sense saber: no corren riscos, sempre van observant mentre repten, són com llangardaixos, o pitjor, com paparres que viuen de la vida dels altres, no creen mai res, només gestionen amb un criteri donat i reprodueixen allò que prenen pel camí de la seva vida de llangardaix. Ja de joves apunten maneres, es passen el dia en algun lloc segur, a cobert, o fent tots els papers de l'auca per arrambar-se al sol que més calenti , quan el troben s'hi queden quiets. Bescanvien tota la vida a canvi de tota la seguretat, llibertat d'au per seguretat rèptil. Quin fàstic!!! Els miro a la cara i és com si tinguessin escames, tinc la sensació que en qualsevol moment trauran la seva llefiscosa llengua per temptejar el terreny. He hagut de marxar de la biblioteca a llegir a un altre lloc perquè n'he vist un al meu costat i la seva sola presència m'ha fet venir nàusea. No puc suportar un contacte tan directe amb un rèptil... La seva ànima enganxifosa!!! Corre! Que no t'enxampi...!



PS. I tots tenim un llangardaix a dins la cova.

7 comentaris:

zel ha dit...

osti, Efrem, a mi m'agraden les sargantanes...ara això que descrius, no és pas un homo "imbècilus"?

assumpta ha dit...

No sé pas si són homo sargantanus, o també poden tenir altres noms, però t'asseguro que d'exemplars d'aquesta mena n'hi ha per tot arreu.
;)

Evocacions ha dit...

Tu has treballat en un Institut? I, si no, com ho saps?

Clara ha dit...

Masses que n'hi han, d'aquestes espècies, repartides per tot arreu! Però la clau està en saber-les veure i separar-se'n ràpidament..

Noctas ha dit...

Tu diràs. I n'hi ha un que corre per la blogosfera i fa fitxes i s'amaga com una merdeta de llangardaix....saludus mestre!

Anònim ha dit...

Psssss..... : http://www.youtube.com/watch?v=0W6SgWyAwZo

Anònim ha dit...

Just consider it if only you have watched it all!Which means all 7 parts :D