ah, i sentiu-vos ben lliures en participar



dilluns, 19 d’abril del 2010

afers amorosos

Des que flirto amb la Filosofia, l'Agenda Política m'ha deixat -en cert sentit- d'interessar; ara ja no m'atrau tant pel seu cos com sí, en canvi, per la seva ànima. El vell amor és ara més bell. A voltes, la bellesa demana una perspectiva de dimensió temporal.

9 comentaris:

mar ha dit...

un bon post!

amb un sentit profund de la mirada cap a les b(v)elles amistats i amors...

bon dilluns!

Evocacions ha dit...

Això mateix m'ha passat. De la política a la ètica,a la filosofia, a la vida.

Clara ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Clara ha dit...

Passa el temps i canvia la nostra manera de veure les coses..


L'escola d'Atenes.. Encara recordo tota la fitxa tècnica! Ai, història de l'art... jaja!

Criteri ha dit...

La política cansa, però això que en diuen política i que en realitat són batalletes entre partits fastigueja

Unknown ha dit...

No és cap parida el que has escrit, ans al contrari, és senzill, bell i ple de sentiment. M'ha agradat! :) i reconec que també m'ha recordat que un dia jo també vaig retrobar de bell nou el meu amor en el saber filosòfic.

Durant un temps vaig pensar que la filosofia era quelcom aliè a mi, però ara, no sabria entendre la meva vida sense el poder reflexionar, llegir i compartir el que em còrrer pel cap. I és que fet i fet, si recordem la seva etimologia, la filosofia és amor. :p que hippy m'ha quedat això últim! xD

Noctas ha dit...

Ets molt agut, molt agut Efrem. La cita és collounda. El teu coment al meu post m'ha deixat de pasta de moniatu...

abrazus crack!

Efrem ha dit...

mar, en cert sentit, la bellesa com el com el vi! com més vella més profunda! Gràcies, bona setmana a tu també.

Evocacions i no et sembla (a mi si) que aquest moviment és com una abstracció que, portada a l'extrem, a la metafísica, espanta de tan impensable?

Clara, gràcies per l'aportació, no tenia ni idea de com es deia aquest cuadre... T.T :)

Criteri certament la política cansa, és un joc molt seriós, però com els altres jocs si hi jugues amb passió i guanyes. Orgasme. Ara, empassar-se la fireta que ténen molts polítics montada entre declaració i declaració és quasi com la "Esteban" i la seva tropa. Desesperant. La teoria política en canvi és apassionant!! És com (imaginem-nos que som un cavaller i que...) fabricar-te les armes i assajar noves estratègies, com jugar als escacs, o millor, al Age of Empires Conquerors.

Laura ja ho pots ben dir, la filosofia encanta, és com un país sencer amb la seva geografia que el veus amb avió i vas trobant sorpreses i pobles cadascun amb la seva dinàmica i aportació interessant :P

Noctas he intentat fer el contrapunt crític, és l'instint de sempre que no puc evitar, el de la crítica, que tu coneixes tant i més que jo, perquè no hi ha dia que no ens sorprenguis amb algun tema, bé per nosaltres :P
Saludus crack!! ;) PEr cert no sé si n'ets conscient, que amb aquesta foto de perfil, despertes passions entre els homes, collons quines ganes de cervesa ara o.o!!!8P!!

Evocacions ha dit...

Efrem, jo s´çoc un simple profe. Tu dic sincerament. El crak ets tu. NOmés et falta ser una mica més constant (i anar a aquelles platges que teniu per Blanes. Tu ja m'entens)