ah, i sentiu-vos ben lliures en participar



dijous, 3 de juny del 2010

Mals auguris, la crisi tot just comença ara!

Us recomano que aneu a l'enllaç de sota de sota, així podreu veure'l a pantalla completa (i que aneu a buscar les crispetes o una bona tarrina de hagen daz), perquè... l'apocalipsi... s'acosta..! Què dic,... No sentiu l'olor de sofre..??? És que Ja és aquí!!!!

 

10 comentaris:

Clidice ha dit...

vaig llegir-ne "El crash del 2010" i em va semblar força coherent, malgrat que al pobre li cauen força pals darrera l'aspecte i algunes fílies una mica estrambòtiques que li adjudiquen. Gràcies pel vídeo.

aurora ha dit...

Ah, però este no era un cantaor de flamenco? xD

Bo, Efrem, quede molt agraïda pel seu comentari i li avise que a partir d'ara conta amb una lectora més (això sí, quan tinga temps, que darrerament vaig de cul-ombio). Crec que que tenim moltes coses en comú...

Estem al tanto. Apa, salut!

Maspons ha dit...

Ja veus que últimament amb el pollastre montat no faig comentaris enlloc, però davant el Niño...a sus órdenes. Felicitats per la intuició, aquest és l'únic economista , o el que més sap com va i anirà la cosa.

La setmana passada vaig publicar l'article al peiródic de Mollet i el titulava EL GRAN NIÑO. Ja l'hauria d'haver penjat al blog però ja veus.

Maspons ha dit...

Clídice, sigues tan amable de dir-nos de quines fílies l'acusen. No crec que de comunista ja que està ensenyant en l'ambit jesuita i tal

Clidice ha dit...

bé Criteri, jo només conec el seu llibre i l'he sentit a parlar, juntament amb en Marc Vidal i m'ha semblat molt normal tot el que diu, tanmateix els seus detractors parlen d'esoterisme, tarot i horòscops com a afeccions d'aquest senyor. De tota manera aquest és un tema recurrent quan algú es fa famós anant contra allò que ens volen vendre.

Anònim ha dit...

El que és cert és que fins ara ha anat predint amb prou rigor tots els esdeveniments que han succeit. Les seves paraules són com bufetades que ens retornen a la realitat. Vénen temps molt i molt difícils.

Josep (sl) ha dit...

En Sala Martin també ho avisava. Que l'excés de diner públic posat als mercats podria causar una crisi a causa de la excesiva despesa pública.

Ferran Porta ha dit...

La vaig veure sencera (tv3.cat i els seus directes per internet són valuosíssims). I la vaig lincar al meu perfil de Facebook, justament com tu, perquè la vaig trobar molt, molt interessant.

Mirant de veure-ho tot en positiu, diré que d'una pèssima situació se'n poden aprendre coses, i millorar. Que així sigui.

Bon cap de setmana!

Efrem ha dit...

Avisats estem! Bon cap de setmana!

Efrem ha dit...

I salut, molta molta salut! :P!