ah, i sentiu-vos ben lliures en participardissabte, 16 de novembre de 2013

EM PUBLIQUEN EL LLIBRE! TOTES I TOTS CONVIDATS A LA PRESENTACIÓ

Per a tots aquells que teniu interès en descobrir, com ja vam començar a fer amb les conferències (https://www.facebook.com/events/530111057041052/), el pensament de Dalí a partir de la seva obra escrita. I per a tots aquells a qui, com a mi, els ha fascinat la filosofia del "boig" de l'Empordà... 
M'omple d'il·lusió poder-vos informar que HA ARRIBAT EL LLIBRE!!!! 
Després de la feinada d'anys d'estudi, amb la tesi doctoral encara per acabar... l'Editorial Deu i Onze em publica el llibre que he escrit amb tot el més important i un pròleg de Màrius Carol (un dels grans coneixedors de Dalí).

Tindrem l'honor de tenir com a mestre de cerimònies l'amic Joan Illa "Jim", un dels pocs amics de Dalí que encara queden vius. (i amb una vitalitat enorme! Tant que us anunciarà una SORPRESA que està preparant per a l'any que ve. Jo només us diré que l'any que ve muntarà un esdeveniment sonat i un sidral dalinià dels més considerables en honor al senyor bigotis).

La presentació serà el proper dijous 21 de novembre a l'Ateneu Barcelonès a les 19:30h (C/ Canuda 6, al bell centre de Barcelona)

L'he fet amb tota la intenció perquè el lector el gaudeixi tant com jo mentre l'he fet. Qui no es pugui esperar a la distribució en llibreries, podrà adquirir el llibre a la mateixa presentació.

Hi esteu totes i tots convidadíssims i convidadíssissimes! :D

(I si m'ajudeu a fer-ne difusió, us estaré molt agraït).

Per anar fent boca... He creat un web on es poden veure les il·lustracions amb mini texts del llibre (en principi els posava sencers però no m'han deixat més  ) i la contraportada.

Espero que us agradi: http://dalipensador.blogspot.com/

WEB DE L'ESDEVENIMENT A FACEBOOK: http://www.facebook.com/events/570672746331972/

ANUNCI DE L'ATENEU: http://www.ateneubcn.org/agenda/dali-escriptor-i-pensador
,
Per cert, el llibre es titula: DALÍ, EL GRAN PENSADOR. Llegat d'un escriptor desconegut.

2 comentaris:

Dr Purva Pius ha dit...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

Unknown ha dit...

According to Stanford Medical, It's indeed the one and ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh an average of 42 pounds lighter than we do.

(And really, it is not related to genetics or some secret diet and EVERYTHING to about "how" they eat.)

P.S, What I said is "HOW", not "what"...

TAP on this link to determine if this quick questionnaire can help you unlock your real weight loss possibility