ah, i sentiu-vos ben lliures en participar



dimarts, 22 de juny del 2010

Tarannà

Per saber cap a on assenyala el vector vital d'algú, només cal veure amb qui es compara.

7 comentaris:

Clara ha dit...

Molta raó..

Ferran Porta ha dit...

Perdó, "vector vital"? això és un comentari sexual?




Faig broma, faig broma! Ja callo ;)

Evocacions ha dit...

Matemàtic!

Maspons ha dit...

Hauria de pensar una estona per a saber si és una perogrullada. De totes maneres, jo sé d'admiradors de Marx al voltant meu-i proclamadors- que tenen casa al Pirineu,cotxes i tot terrenys,... Vector virtual?

Noctas ha dit...

M'agrada això de les reaccions. Fixa't que Dalí es comparava amb Napoleó. Deia " De pequeño quería ser napoleon, ahora tan solo quiero ser Salvador Dallllíii" jajajaja saludus!

Mélanie Martínez Malbranque ha dit...

M'ha agradat trobar aquest blog. Es el primer blog que fa que li doni a entrades anteriors. Frases com aquestes fan que un día de merda com avui, sigui menys merda ''Caminar pels carrers de París és sentir l'ànima de dos germans petits en un hipermercat de joguines.'' Gràcies desconegut, et segueixo (i no em refereixo a seguirte per el carrer ni re xd) :)

Efrem ha dit...

Clara al costat de la molta raó sempre hi ha molta amargor, per això m'espanta una mica, la molta raó... Fixa't que l'etiqueta de "realisme" sempre es posa en contextos pessimistes: raó --> realisme --> pessimisme. Suposo que el més interessant d'esbrinar, és perquè el realisme porta al pessimisme, és curiós, si algú té alguna pista que la llenci, a mi no m'acut res ara...

Ferran: xD

xDDDDDDD

xDDDDDDDDD

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Evocacions, tinc la sensació que la matemàtica és una assignatura pendent a la vida, per això tracto de no abandonar-ne tots els seus termes... Sempre tant precisos :P

Criteri, "hi ha molta maldat en este món... " hehehe, segurament l'admiren però no s'apliquen el cuento (algú té una expressió no-castellana equivalent?), com la majoria dels falsos cristians, i com la majoria dels que duen massa alta l'ensenya.

Noctas, gran comentari, farà que em llegeixi ben bé la biografia de Napoleó. Nietzsche (sé que a tu també t'agrada) també admirava Napoleó... D'altra banda, el fet que digués que ja només volia ser ell mateix, volia dir que tenia una "construcció individual propia" cosa que sona a bastant divertit. Aquell l'Octavi (saps a qui em refereixo, oi? en tavi pels amics xDDDDD doncs aquell, també sembla tenir una d'aquestes construccions)

Mélanie, no saps com m'en alegro si t'agrada :_)!!